header dma consulting despre companie

AFLĂ MAI MULTE DESPRE NOI!

Solicită ofertă

Despre DMA Consulting:

DMA Consulting face parte din DMA Group, grup de firme înființat de către antreprenorul român Doru Miravițchi Alexandru (dorumiravitchi.ro), care conduce multiple companii cu domenii diferite de activitate, precum transport internațional de mărfuri, alimentație publică, marketing și publicitate, precum și proiecte sociale, prin intermediul Fundației DMA și DMA Business Club.

DMA Consulting a fost creată pentru a oferi suport și consultanță companiilor din România în domenii precum management, resurse umane, juridic, financiar, business developing și fonduri europene, dar și pentru a aplica metode adecvate pentru proiectarea unei afaceri, având ca obiectiv final luarea de decizii care să optimizeze activitatea operațională și să atenueze riscurile. Echipa de consultanți parcurge toate etapele, începând de la faza de proiect, până la implementarea și construirea unei afaceri, pas cu pas. Specialiștii în consultanță vă pun la dispoziție o analiză pertinentă asupra afacerii și identifică cele mai relevante și eficiente soluții pentru îmbunătățirea serviciilor și creșterea profitabilității.


Valori

Profesionalismul, performanța și garația calității sunt valorile care ne reprezintă. Combinația dintre strategie, management și consultanța tehnică este formula care asigură succesul fiecărui proiect de colaborare început.

Scop

DMA Consulting are ca scop crearea unui mediu eficient, de dezvoltare, lipsit de presiune și stres pentru colaboratorii noștri, astfel încât aceștia să fie cu un pas înaintea competiției în ceea ce le privește afacerea.

NOI TE AJUTĂM SĂ GĂSEȘTI O SOLUȚIE PENTRU NEVOILE TALE.

Dorim să fim prima opțiune a partenerilor de afaceri, să le aducem cele mai bune soluții și să ne dezvoltăm împreună.

Completează formularul și contactează-ne!
Sunt de acord cu Termeni și condițiile (Prelucrarea datelor personale)